Søk dekkstørrelse

/
R

 

Sjekk ut årets nyheter på dekkfronten!

2018 er et fantastisk år for vinterdekk. Vi har sett nye innovasjoner og rekorder, samt utrolig gode resultater. Her er årets vinterdekknyheter.


Vi er i bunn og grunn heldige som bor i et land med så store værvariasjoner. Vi får virkelig oppleve alt sommer, høst, vinter og vår har å by på. Likevel er ikke dette det enkleste å takle for fremkomstmiddelet vi foretrekker, nemlig bilen. Å skape skotøy til en bil som fungerer godt året rundt er like vanskelig, om ikke mer – som å lage helårssko til oss selv.
 
Å skulle bytte fra sommerdekk til vinterdekk er kanskje ikke en jobb du ser frem til å utføre, men det er likevel utrolig viktig at det blir gjort. Og kanskje blir det litt mer interessant etter å ha fått med seg disse vinterdekknyhetene?


Nytt dekk til ekstreme vinterforhold 

Fra det japanske merket Toyo får vi i år servert et dekk med en helt ny piggteknologi. Toyo Observe Ice-Freezer er et flott piggdekk. Med 20 prosent mer pigger og 40 prosent flere piggrekker enn tidligere gir dette dekket deg eksepsjonelt godt veigrep, både på hardpakket snø og speilglatt is. Her får du en stabil kjørefølelse, med trygghet hele veien.


 
Til tross for økning i pigger holder dette dekket et lavt støynivå, noe som sikrer en svært så behagelig tur.  
 

Perfekt dekk for den nordiske vinteren

Hankook har klart det igjen – de har produsert et nytt piggdekk som er perfekt for kompakte- og mellomstore biler. Med ny piggteknikk og optimert mønsterdesign yter dette dekket utrolig bra på vinterføret.Hankook sitt Winter-i-Pike RS2 er som skreddersydd for norske vinterforhold, og vil absolutt ikke skuffe.


Piggfritt dekk med tilpasset gummiblanding

Fra Korea kommer Nexen sitt nyeste vinterdekk, og vi tror det vil ta Norden med storm. Det er Winguard Ice Plus, dekket med nordisk gummiblanding som vi gleder oss over å ha fått inn i forretningene våre. Vinterdekket er piggfritt, har et bredt V-mønster og sikk-sakk-riller for god drenering av vann, snø og slaps, samt utrolig godt grep og bremseegenskaper på vått- og vinterføre.    


 
Stivheten til dekket gir det lenger holdbarhet, og 3D-blokkeringen forhindrer unormal slitasje. Uten tvil et godt valg for de som skal ha piggfrie vinterdekk i år.


Sikrer trygghet på nordisk vinterføre 

Det nye piggfrie vinterdekket til Nokian gir en perfekt kombinasjon av sikkerhet og komfort. Nokian Hakkapeliitta R3 tilpasser seg nemlig underlaget, og sikrer dermed bilføreren et enestående grep uansett hva forholdene har å by på. Snøtungt føre eller isblanke veier vil ikke være noen utfordring for dette dekket.  Kjøringen vil føles presis, og du vil merke en god kontroll på bilen fra start til slutt med Hakkapeliitta R3.


 
Setter du komfort og sikkerhet fremfor alt er dette vinterdekket for deg. Mellom mønsterblokkene og skulderområdet til dette dekket finnes det kantede snøklør som skaper godt grep når du akselererer eller bremser. Gummiblandigen har også blitt tilsatt grepspartikler fra mangekantede diamantharde Cryo Crystal 3. Dette sørger for enda bedre grep på is.  


Enestående kontroll på vinterveier

Fra det velkjente merket Michelin kommer et nytt piggdekk med hele 250 pigger. X-Ice North 4 gir enestående akselerasjon og bremsing takket være alle disse piggene. De er forøvrig inspirert av WRC Rally, og gir et magisk godt veigrep – samt fører til at bilen yter på sitt aller beste når den skal kjøre fra sted til sted på norske vinterveier.Et nytt dekkmønster fører også til optimalisert veigrep under alle vinterforhold.
 
Med så mange flotte vinterdekk å velge i er det ikke rart om en stakkar blir stående ubesluttsom og i tvil. For hvilket passer egentlig best til nettopp din bil og din hverdag? Dersom du er usikker anbefaler vi deg å kontakte din lokale Super Dekk Service forhandler for god hjelp og ekspertise. Så er du sikret en trygg kjøreopplevelse når vinteren banker på døra.