Søk dekkstørrelse

/
R

 

Piggdekk

Kjør sikkert med nye piggdekk

Det hjelper ikke hvor god sjåfør du er; med gamle og slitte piggdekk legger du av gårde med et stort handicap, et handicap som i verste fall kan gå på helsa løs. Vi i Super Dekk Service er opptatt av trafikksikkerhet. Hos oss finner du kvalitetsdekk som passer til din bil og ditt kjøremønster. Stikk innom din lokale forhandler som hjelper deg både med å velge dekk og med dekkskiftet.

Hva er et godt piggdekk?

Den norske vinteren stiller strenge krav til dine vinterdekk. Du skal ha et godt grep på både snø, is og sludd. Uansett hvilket dekk du velger, husk å kjøre etter forholdene. Som en hovedregel kan vi si at gode piggdekk gir deg klare signaler på at du er i ferd med å miste grepet, og at dekkene gjør det enklere å rette opp en skrens. Vi har kvalitetsdekk fra en rekke dekkfabrikanter.


Piggdekk gir en ekstra trygghet under krevende forhold

Slik vurderer du pris

Utvalget av piggdekk er stort og tilbudene mange. Hvem kan du stole på? Det er flere ting du skal vurdere for å få det beste totaltilbudet: Får du faglig god veiledning der du handler? Kan de montering og kalibrering? Kort eller lang ventetid? Holder selger til i nærheten av deg? Og husk; også vår bransje er plaget av useriøse aktører. Er prisen for lav til å være sann, er den det. Vi gir deg et totaltilbud du kan stole på både med tanke på pris og trafikksikkerhet.

Slik finner du riktige piggdekk til din bil

Det finnes mange ulike typer piggdekk og spriket i egenskaper er stort. Din nærmeste Super Dekk Service-forhandler kjenner kjøreforholdene der du bor og vet hvilke egenskaper dekkene dine bør ha. Kjøp piggdekk i 2021 hos oss og vær trygg på at du får vinterdekk som takler veiene og føret du kjører på.

Pigg eller ikke, det er et spørsmål om hva slags kjøreforhold du stort sett må takle

Hva er inkludert i prisen?

Valg av dekk betyr mye både for kjøregleden og tryggheten. Når man bruker flere hundre tusen kroner på en bil, er det på grensen til uforsvarlig å spare noen tusenlapper for å få de aller billigste dekkene. Disse vil bare gi deg dårlig veigrep, lang bremselengde og kort holdbarhet. Stikk heller innom en av våre mange forhandlere. Hos oss får du alt som skal til for å få regnestykket til å gå i pluss: God veiledning, piggdekk av høy kvalitet til konkurransedyktige priser, profesjonell montering og avbalansering – og du trenger ikke å reise langt. Våre forhandlere holder til over hele landet. 

Hvilke typer piggdekk finnes?

Det kan være stort sprik i egenskapene fra et piggdekk til et annet. I Norge er det ofte store temperaturforskjeller og det kan gjøre det ekstra vanskelig å velge riktig dekk. Flere pigger for eksempel, gir bedre grep og kortere bremselengde på hardpakket snø og is. Ulempen er større belastning på veibanen. Våre dyktige forhandlere finner piggdekk til din bil basert på fagkunnskap om dekk, førstehånds kjennskap til lokale kjøreforhold, og på hva du selv mener du har behov for.


Veinettet og forholdene i Norge er grunnen til at manger sverger til piggdekk

Kan du sette på piggdekkene selv?

Noen velger å skifte fra sommerdekk til piggdekk på egen hånd. Hvis du har gjort dette flere ganger før og er trygg på hva du gjør, er det ingen lov som hindrer deg i å fortsette med dette. Hvis du føler deg usikker, eller kanskje ikke har et egnet sted å foreta jobben, er du velkommen til oss. Da får du i tillegg til selve dekkskiftet, undersøkt dekkene for slitasje og ev. skader, og du er trygg på at hjulene er skrudd til som de skal.

Hva gjør du med de gamle dekkene?

Alle typer dekk kan leveres til gjenvinningsstasjoner eller til de som selger dekk. Begge deler er gratis, men til de som selger dekk er det oftest kun gratis når dekket er uten felg. Når du kjøper nye dekk hos oss, tar vi hånd om de gamle for deg.

Hvis du punkterer

I dag har de færreste biler reservehjul. Mange biler er heller utstyrt med et reparasjonssett. Dette består gjerne av punkteringsvæske for å tette hullet, og en kompressor til å pumpe luft i dekket. Etter at uhellet er ute, reparerer vi dekket for deg. Vi er ikke langt unna, våre 170 forhandlere holder til over hele landet. Skulle det vise seg at skaden ikke lar seg reparere, anbefaler vi deg nye dekk til en fornuftig pris.

Vi har et stort utvalg av gode piggdekk

Hos alle våre 170 Super Dekk Service-forhandlere får du hjelp til å finne gode piggdekk som passer dine kjøreforhold. Du finner oss på små og store steder over hele landet, også i de største områdene som Oslo, Bergen og Stavanger. Kom innom for en god og trafikksikker handel.

Husk også at du kan bruke våre "Søk med skiltnummer" eller "Søk uten skiltnummer" for å finne piggdekk som passer din bil i henhold til informasjonen i vognkortet.
Søk dekkstørrelse

/
R

 

Søk med skiltnummer