Søk dekkstørrelse

/
R

 

Hankook Ventus Prime 4 - Lavt drivstofforbruk og god komfort

Med en imponerende andreplass i Teknikens Världs dekktest, samt anerkjennelse fra andre respekterte publikasjoner og organisasjoner, befester Hankook Ventus Prime 4 sin posisjon som en av markedets ledende dekk. Med fokus på lavt drivstofforbruk, god komfort og overlegen ytelse, er Ventus Prime 4 et attraktivt valg for forbrukere som ønsker å få mest mulig ut av kjøretøyene sine.


Et nylig dekktest utført av det anerkjente svenske bilmagasinet Teknikens Värld har plassert Hankook Ventus Prime 4 i en imponerende andreplass. Dekket har fått ros for sin lave drivstofforbruk og høye komfortnivå, noe som er viktige faktorer for dagens forbrukere.

 

Eksperter i testen uttrykker sin begeistring og kaller Ventus Prime 4 "testens største positive overraskelse". Dekket har blitt rost for sin velbalanserte ytelse, spesielt med tanke på kjøreegenskaper og stabilitet. Men den mest imponerende egenskapen er dekkets evne til å rulle lett.

 

Ventus Prime 4 imponerte spesielt når det gjelder drivstofforbruk. Redaktørene i Teknikens Värld påpeker at "Blant de ti testede dekkene utmerker det koreanske Hankook Ventus Prime 4 seg som det beste i sin klasse". Dekket viser en betydelig forskjell sammenlignet med det dårligst plasserte dekket, med en besparelse på 0,053 liter per kilometer. Med en kjørelengde på 1000 kilometer betyr dette at bilen bruker 53 liter mindre drivstoff. Dette tilsvarer en reduksjon på imponerende 9,5% i drivstofforbruket, noe som er betydelig og overraskende ifølge redaktørene.

 

Hankook Ventus Prime 4 har ikke bare oppnådd en ledende posisjon i denne uavhengige dekktesten. Siden lanseringen i 2022 har dekket også blitt tildelt toppkarakteren "Exemplarisk" av Auto Bild, en av Europas mest anerkjente bilmagasiner. I tillegg har det fått den høyeste vurderingen "Bra" i et samlet test utført av ADAC, en tysk bilistorganisasjon, samt flere europeiske bilklubber og forbrukermagasiner.

 

Hankook Ventus Prime 4 er resultatet av intens forskning og utvikling. Utviklerne har jobbet hardt for å forbedre den populære forgjengeren Ventus Prime 3 på alle viktige områder, inkludert komfort, slitestyrke og støynivå. Resultatet er et dekk med forbedret kjøreevne og lavere rullemotstand, noe som har bidratt til suksessen til Ventus Prime 4.

Se våre dekk fra Hankook her
 

Kilde: Teknikens Värld (lenke til artikkelen: her)