Søk dekkstørrelse

/
R

 

Billige dekk

Dekk som passer til både bilen og lommeboka

Bilhold koster. Alt fra drivstoff til forsikring spiser godt av budsjettet. Derfor er det lurt å spare penger der man kan. Vi har dekk i flere prisklasser, også billige dekk av svært god kvalitet. Stikk innom din nærmeste Super Dekk Service-forhandler for å se utvalget av gode billigdekk til din bil.

Hva gjør et billigdekk godt?

Selv om det er viktig å prioritere gode dekk høyt, er det ikke alltid at lommeboken tillater de dyreste og beste. Går du for billige dekk må du tenke på hvilke egenskaper som er viktigst for deg. Ta utgangspunkt i kjøremønsteret ditt. Kjører du mest i bymiljø? Med lave hastigheter og lite støy fra dekkene? Eller kjører du på veier med høye fartsgrenser som krever at dekkene har et godt veigrep, er støysvake og gir kort bremselengde? Hvor og hvordan du kjører avgjør om et billig sommerdekk, billig vinterdekk eller et billig piggdekk blir et godt dekk for deg. Kom innom oss og finn det beste dekket til din bil.


Mønsterdybde og hardhet er dekkets aller viktigste egenskaper for godt grep, sommer som vinter.

Kan et dekk være for billig?

Jo lavere du går ned i pris, desto mer går du på kompromiss med dekkenes egenskaper og holdbarhet. Begge deler kan koste deg dyrt. Den kanskje største ulempen med billige dekk er bremselengden, særlig på våt asfalt. Vurder bruks- og kjøremønsteret ditt og kjøp dekk som er best mulig tilpasset dette. Tenk også økonomi; et billigdekk må som regel skiftes ut tidligere på grunn av raskere slitasje. Hos oss gjør du både et godt og prisgunstig dekkjøp.


Stoler du på dekkene dine? I alle situasjoner?

Må billige dekk oppbevares må en annen måte?

Tommelfingerregelen er den sammen enten du har dyre eller billige dekk: Ta godt vare på dekkene til neste sesong! Noen bruker dekkhotell, andre har dekkene hjemme i garasjen eller kjelleren. Det viktigste er at du oppbevarer dem tørt, mørkt og svalt. Unngå direkte sollys. Det optimale er å lagre dem hengende på felg, ev. å stable dem liggende. Mange av våre forhandlere tilbyr deg dekkhotell.

Friksjonsevnene reduseres med alderen på gummien.

Hvordan velge billigdekk til elbil?

Også for deg med elbil er det bruks- og kjøremønsteret som avgjør hva som er gode dekk. Fordi du har valgt en stillegående bil, ønsker du kanskje å prioritere billige sommerdekk eller billige vinterdekk med lavt støynivå for komfortens skyld. Er du mest opptatt av rekkevidde, er det billige dekk med lav rullemotstand du skal se etter. Betyr økonomien mest for deg, skal du velge billigdekk med lengst mulig holdbarhet i forhold til prisen. Uansett hva du legger mest vekt på; husk trafikksikkerheten. Velg dekk som har et tilstrekkelig godt grep på veiene du kjører mest på - bygater eller veier med høyere fartsgrenser. Vi kan anbefale dekk som passer for deg.

Skal du gå for en felgpakke?

Mange tilbyr deg billige dekk og billige felger, såkalte felgpakker. På internett finner du en «jungel» av slike tilbud. Hva skal du være oppmerksom på? Hovedregelen er å ikke gå for utseendet, selv om det kan være fristende å pimpe opp bilen med tøffe felger. Skulle det vise seg at du har fått sommerfelger til vinterdekkene dine, kan snøen pakke seg i felgene, fryse til is og føre til ubalanse i hjulene. Heller enn ta sjansen på å gjøre et «kupp» online, kan du stikke innom din nærmeste Super Dekk Service-forhandler og få tilbud på en trafikksikker, men likevel billig felgpakke.

Vi har et stort utvalg av gode, billig dekk

Alle våre 170 forhandlere har gode, billige dekk som passer de fleste bruks- og kjøremønstre. Du finner oss på små og store steder over hele landet, også i de største områdene som Oslo, Bergen og Stavanger. Ønsker du både billige dekk og billige felger, kommer vi med en anbefaling som tar hensyn til både lommeboken og trafikksikkerheten. Velkommen innom for en trygg og økonomisk gunstig handel.