Søk dekkstørrelse

/
R

 

Dekkhotell – enkel og sikker oppbevaring av dine dekk

Finn et dekkhotell nær deg! De fleste av våre 175 forhandlere tilbyr dekkhotell og kan oppbevare dine dekk, sjekke dem og foreta dekkskift.

Dekkhotell gir deg enkel og trygg oppbevaring av dine dekk

Med dekkhotell hos Super Dekk Service er det vi som oppbevarer, sjekker og skifter dine dekk. Du slipper strevet med å bære tunge dekk ut og inn av boden, garasjen eller kjelleren. Ditt nærmeste dekkhotell er aldri langt unna. Vi har 175 forhandlere over hele landet, blant annet dekkhotell Oslo, dekkhotell Stavanger og dekkhotell Kristiansand, og de fleste forhandlerne tilbyr dekkhotell.

Alt dette får du:
- Lagring av dine sommer- og vinterdekk i riktig temperatur
- Forskriftsmessig sjekk av mønsterdybde og holdbarhetstid
- Kontroll av bilens TPMS-system (dekktrykksensor) for korrekt dekktrykk
- Vurdering av hvor slitte dekken er
- Grundig sjekk av dekk og felger for ev. skader
- Lokale fagfolk som kjenner kjøreforholdene der du bor
- Dekkhotell pris: Hele vårt landsdekkende nettverk tilbyr konkurransedyktige priser
- Rengjøring av dekk og felger (de fleste av våre forhandlere tilbyr dekkvask)
- Timebestilling – bestill en timeavtale uten ekstra kostnader, eller motta påminnelse på SMS
- Aldri mer den tunge jobben med å bære dekk ut og inn av boden, garasjen eller kjelleren
- Tilbud på nye dekk når dine gamle må byttes ut
 
Les mer om fordelene 

Hvorfor skal du oppbevare dine dekk på dekkhotell?

Fordi det betyr svært mye for din trafikksikkerhet! Dette gjelder både på sommerføre og på vinterføre. At dekkene er sjekket og klarert betyr mye for bilens kjøreegenskaper, enten vi snakker bremselengde og rullemotstand ved bykjøring, eller veigrepet ved kjøring i høye hastigheter på landeveien eller motorveien.
 
Dekkhotell er dessuten en av de minst kompliserte tjenesten som finnes. Det eneste du behøver å gjøre er å levere dekkene dine til oss – én gang. Når tiden er inne, får du en påminnelse om dekkskift. Du kan selvsagt komme oss i forkjøpet og bestille en time som passer for deg.

Slik fungerer dekkhotell

Ved dekkskift møter opp med bilen din hos ditt lokale Super Dekk Service dekkhotell, for eksempel dekkhotell Oslo, dekkhotell Stavanger eller dekkhotell Kristiansand. Så skifter vi dekkene dine mens du venter. Etterpå kan du kjøre trygt videre inn i en ny sesong i visshet om at dekkskiftet er forskriftsmessig utført, og at dekkene er i god stand til å takle en ny årstid.

Finn et dekkhotell nær deg

Super Dekk Service har nærmere 175 forhandlere i Norge. Du finner oss over hele landet. Du har kanskje vært innom oss allerede, for dekkskift eller andre forhold.

Ditt lokale dekkhotell registrerer din biltype, dine dekk og dine kontaktopplysninger. Ved sesongoverganger får du en påminnelse om at tiden er inne for dekkskift. Fordi du får en timeavtale, slipper du køene som oppstår hvert eneste år når den første snøen legger seg.

Kontakt eller besøk din nærmeste Super Dekk Service-forhandler i dag for en avtale om dekkhotell.